Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Pošaljite upit

  
  

Prodaja opreme i materijala za flekso štampu

Tradicija, iskustvo i vodeća pozicija na našem tržištu te kontinuirana želja za novim znanjima omogućila su nam blisku saradnju s vodećim svetskim kompanijama u našoj industriji. Stoga, ponosno predstavljamo naše partnere s kojima se zajedno suočavamo sa izazovima današnjice.

Zastupstva:

Absolute Engineering je svjetski lider u dizajniranju i proizvodnji komornih rakela od karbonskih vlakana. Izuzetno dobro poznavanje industrije flekso tiska u kombinaciji s vizionarskim načinom razmišljanja donosi korisnicima njihovih proizvoda radikalna poboljšanja u proizvodnji. Uz spomenute komorne rakele kompanija nudi i niz rješenja za poboljšanje prijenosa boje kao što su ultrasonični čistač aniloksa te sustav za smanjivanje gubitaka boje.
www.absolute-eng.com

Koenig & Bauer | Celmacch je italijanska kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom napredne tehnologije za industriju valovite ambalaže. 30-godišnje iskustvo u proizvodnji Flexo štamparskih mašina izdvaja ih od konkurencije i postavlja visoke standarde produktivnosti, pouzdanosti i trajnosti.
www.koenig-bauer-celmacch.com

Focus Label Machinery LTD gotovo 40 godina proizvodi mašine za štampu svih vrsta etiketa a celokupni asortman mašina dizajniran je i proizveden u potpunosti interno. Obuka, servis, rezervni delovi, potrošni materijal, savet - sve možete pronaći na jednom mestu.

www.focuslabel.com

Jiangsu Fangbang Machinery je kinesko premium tehnološko poduzeće specijalizirano za proizvodnju visokokvalitetnih strojeva za izradu svih tipova papirnatih vrećica. Visoku kvalitetu proizvoda potvrđuju ISO 9001:2008 i CE certifikati sustava kvalitete. Savršeno postavljeni sustav post prodajnih usluga omogućuje snažnu tehničku podršku uz učinkoviti servis kupcima.
www.jian-she.cn

Liquid Science Solutions Ltd je kompanija sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja djeluje kao tim stručnjaka za razvoj proizvoda poduprtih s više od 80 godina iskustva u proizvodnji, logistici i usklađivanju. Kompanija nudi razvoj novih proizvoda industrijskog razreda u vlastitom razvojnom laboratoriju za čitav niz industrijskih sektora s posebno naglašenom ekspertizom u razvoju i proizvodnji sredstava za čišćenje boje u fleksotisku ali i drugim tehnikama tiska.
www.liquidscience.co.uk

Macarbox je kompanija koja se specijalizirala za razvoj, proizvodnju i održavanje strojeva za proizvodnju i preradu valovite ljepenke. Bez obzira radi li se o kompletnoj korugatorskoj liniji, digitalnom tisku, laserskoj štanci, FFG ili RDC tiskarskim strojevima, uvijek je riječ o primjeni najsuvremenije tehnologije za izradu strojeva sutrašnjice.
www.macarbox.com

Macro Engineering & Technology je kanadski proizvođač sustava za ekstruziju, specijaliziran za linije višeslojnih i barijernih filmova, kao i korisniku potpuno prilagođenih strojeva za ekstruziju. Već 40 godina pružaju podršku proizvođačima plastičnih filmova i ploča u ostvarivanju njihovih proizvodnih ciljeva s projektno usmjerenom filozofijom polazeći od potpune posvećenosti razvoju inovativnih tehnologija.
www.macroeng.com

Orafol Europe GmbH proizvođač je višeslojnih obostrano lepljivih traka te traka za spajanje sa nekoliko tipova lepila i kompresibilnih slojeva koja nude različite razine lepljenja i široku primenu te kvalitativna poboljšanja u flekso štampi.

www.orafol.com

Sandon Global je višestruko nagrađivani proizvođač anilox valjka za industriju flekso štampe. Inovativni proizvodi, preciznost i dosljednost u prenosu volumena, broja linija, poroznosti i karakteristika tvrdoće u suradnji sa stručnom tehničkom podrškom osvajaju tržište.

 www.sandonglobal.com

SDS Print Services GmbH je kompanija sa sjedištem u Njemačkoj koja je od svog osnivanja u potpunosti posvećena viziji stvaranja najboljih završnih brtvi za komorne rakele na svijetu. Svi proizvodi koje kompanija razvija i isporučuje podređeni su krajnjem cilju kompanije sažetom u kratkoj rečenici: „Pružiti korisnicima i njihovim strojevima ono što uistinu trebaju“. Uz već spomenute brtve za komorne rakele iz širokog proizvodnog asortimana kompanije želimo izdvojiti i rakel noževe.
www.sds-print.com

SOMA spol. s r. o., češki je proizvođač široke palete mašina za flekso štampu a uz čuvanje starog stila izrade štamparskih mašina razvijaju jedinstvene tehnologije koju nigdje drugde ne možete naći. Mašine su to koje se nose sa izazovima današnjice a pojmovi poput short runs flexo, bouncing designs, expanded gamut, ink cartridge...

www.soma-eng.com

Spilker GmbH je obiteljska kompanija sa sjedištem u Njemačkoj i jedan je od vodećih proizvođača savitljivih metalnih štanci u svijetu. Uz spomenute savitljive metalne štance u ponudi kompanije nalaze se i pripadajući magnetni valjci, kao i razne vrste tiskovnih valjaka i rotacijskih alata. Ponudu kompanije dodatno upotpunjuju i specijalni rotacijski doradni strojevi.
www.spilker.com

Tech Sleeves proizvodi štamparske valjke i adaptere za flekso štampu. Kvalitetom i inovativnošću proizvodnog programa te pouzdanom uslugom posvećeni služenju globalnom opsegu industrije flekso štampe nastoje povećati kvalitet vašeg otiska i opštu učinkovitost.

www.tech-sleeves.com

Troika Systems Limited vodeći je proizvođač 2D i 3D mikroskopa za skeniranje u industriji tiska.
Troika je svojim proizvodima, koji se koriste za inspekciju anilox valjaka, bakro cilindara te klišeja za fleksotisak, postavila nove standarde za osiguravanje kvalitete na tržištu tiska, embossing te coating proizvodnih procesa.
www.troika-systems.com

TWEN je španjolska kompanija koja se od svog osnutka prije više od 20  godina u potpunosti posvetila povećanju učinkovitosti u proizvodnji svih vrsta ambalaže. Unapređenje proizvodnje, učinkovitosti i kvalitete tiska ostvaruje se pružanjem usluga laserskog čišćenja anilox valjaka, uvođenja industrije 4.0 te automatizacije i programiranja humanoidnih robota za ambalažnu industriju.
www.twen.es

XL Plastics je lider u proizvodnji mašina za izradu svih tipova jednoslojnih i višeslojnih plastičnih kesa. Bilo da je to industrija hrane i pića, lična higijena, medicinska industrija, pa čak i poljoprivreda, svaka industrija u velikoj meri upotrebljava plastične kese za pakiranje i transport svojih proizvoda.

www.xlplastics.com

Pošaljite upit
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Partneri

Absolute / zastupstvo
Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Liquid Science Solutions
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
SDS Print Services GmbH
Soma
Spilker | vodeći proizvođač savitljivih metalnih štanci u svijetu
Tech Sleeves
Troika Systems Limited
TWEN logo
XL Plastics