Pošaljite upit

  
  

Prodaja opreme i materijala za flekso štampu

Tradicija, iskustvo i vodeća pozicija na našem tržištu te kontinuirana želja za novim znanjima omogućila su nam blisku saradnju s vodećim svetskim kompanijama u našoj industriji. Stoga, ponosno predstavljamo naše partnere s kojima se zajedno suočavamo sa izazovima današnjice.

Zastupstva:

Celmacch je italijanska kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom napredne tehnologije za industriju valovite ambalaže. 30-godišnje iskustvo u proizvodnji Flexo štamparskih mašina izdvaja ih od konkurencije i postavlja visoke standarde produktivnosti, pouzdanosti i trajnosti.
www.celmacchgroup.com

Focus Label Machinery LTD gotovo 40 godina proizvodi mašine za štampu svih vrsta etiketa a celokupni asortman mašina dizajniran je i proizveden u potpunosti interno. Obuka, servis, rezervni delovi, potrošni materijal, savet - sve možete pronaći na jednom mestu.

www.focuslabel.com

Jiangsu Fangbang Machinery je kinesko premium tehnološko poduzeće specijalizirano za proizvodnju visokokvalitetnih strojeva za izradu svih tipova papirnatih vrećica. Visoku kvalitetu proizvoda potvrđuju ISO 9001:2008 i CE certifikati sustava kvalitete. Savršeno postavljeni sustav post prodajnih usluga omogućuje snažnu tehničku podršku uz učinkoviti servis kupcima.
www.jian-she.cn

Macarbox je kompanija koja se specijalizirala za razvoj, proizvodnju i održavanje strojeva za proizvodnju i preradu valovite ljepenke. Bez obzira radi li se o kompletnoj korugatorskoj liniji, digitalnom tisku, laserskoj štanci, FFG ili RDC tiskarskim strojevima, uvijek je riječ o primjeni najsuvremenije tehnologije za izradu strojeva sutrašnjice.
www.macarbox.com

Macro Engineering & Technology je kanadski proizvođač sustava za ekstruziju, specijaliziran za linije višeslojnih i barijernih filmova, kao i korisniku potpuno prilagođenih strojeva za ekstruziju. Već 40 godina pružaju podršku proizvođačima plastičnih filmova i ploča u ostvarivanju njihovih proizvodnih ciljeva s projektno usmjerenom filozofijom polazeći od potpune posvećenosti razvoju inovativnih tehnologija.
www.macroeng.com

Orafol Europe GmbH proizvođač je višeslojnih obostrano lepljivih traka te traka za spajanje sa nekoliko tipova lepila i kompresibilnih slojeva koja nude različite razine lepljenja i široku primenu te kvalitativna poboljšanja u flekso štampi.

www.orafol.com

Sandon Global je višestruko nagrađivani proizvođač anilox valjka za industriju flekso štampe. Inovativni proizvodi, preciznost i dosljednost u prenosu volumena, broja linija, poroznosti i karakteristika tvrdoće u suradnji sa stručnom tehničkom podrškom osvajaju tržište.

 www.sandonglobal.com

SOMA spol. s r. o., češki je proizvođač široke palete mašina za flekso štampu a uz čuvanje starog stila izrade štamparskih mašina razvijaju jedinstvene tehnologije koju nigdje drugde ne možete naći. Mašine su to koje se nose sa izazovima današnjice a pojmovi poput short runs flexo, bouncing designs, expanded gamut, ink cartridge...

www.soma-eng.com

Tech Sleeves proizvodi štamparske valjke i adaptere za flekso štampu. Kvalitetom i inovativnošću proizvodnog programa te pouzdanom uslugom posvećeni služenju globalnom opsegu industrije flekso štampe nastoje povećati kvalitet vašeg otiska i opštu učinkovitost.

www.tech-sleeves.com

TWEN je španjolska kompanija koja se od svog osnutka prije više od 20  godina u potpunosti posvetila povećanju učinkovitosti u proizvodnji svih vrsta ambalaže. Unapređenje proizvodnje, učinkovitosti i kvalitete tiska ostvaruje se pružanjem usluga laserskog čišćenja anilox valjaka, uvođenja industrije 4.0 te automatizacije i programiranja humanoidnih robota za ambalažnu industriju.
www.twen.es

XL Plastics je lider u proizvodnji mašina za izradu svih tipova jednoslojnih i višeslojnih plastičnih kesa. Bilo da je to industrija hrane i pića, lična higijena, medicinska industrija, pa čak i poljoprivreda, svaka industrija u velikoj meri upotrebljava plastične kese za pakiranje i transport svojih proizvoda.

www.xlplastics.com

Pošaljite upit
Podrška iz Evropskog fonda za regionalni razvoj

Podrška iz Evropskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnog procesa za proizvodnju klišea

Partneri

Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
Soma
Tech Sleeves
TWEN logo
XL Plastics