Pošaljite upit

  
  

O preduzeću

Kliše-Kop je preduzeće koje se bavi kompletnom grafičkom pripremom i izradom digitalnih fotopolimernih klišea za flekso štampu

Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno preduzeće za izradu klišea na području regije. Od samih početaka pratimo najnoviju tehnologiju i stanje na tržištu jer u našem segmentu poslovanja težimo najboljem. Stoga smo, prvi u Hrvatskoj, proizvodnu liniju obogatili CTP uređajem a danas, mašine u našoj proizvodnji tehnološki su najnapredniji uređaji na svetskom tržištu za izradu digitalnih fotopolimernih klišea. Jedan od segmenata našeg poslovanja je i montaža klišea koja je vrlo bitna za klijente koji se bave proizvodnjom štampane transportne ambalaže od valovitog kartona. Celokupni proces poslovanja počinje i završava u našem tehnološkom odelenju u kojem se svakodnevno služimo najnovijom tehnologijom i softwareom te mernim uređajima najnovije generacije.

Uvereni smo da nas dugogodišnje poslovanje u svim segmentima flekso štampe ali i drugih tehnika štampe čini pouzdanim partnerom, a cilj nam je postati vodeće preduzeće šire regije za proizvodnju digitalnih fotopolimernih klišea te se stoga svakodnevno razvijamo, usavršavamo i ulažemo u naš napredak.

 

Kliše-kop Ι O preduzeću
Kliše-kop Ι O preduzeću
Kliše-kop Ι O preduzeću
Kliše-kop Ι O preduzeću
Pošaljite upit
Podrška iz Evropskog fonda za regionalni razvoj

Podrška iz Evropskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnog procesa za proizvodnju klišea

Partneri

Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
Soma
Tech Sleeves
TWEN logo
XL Plastics