Pošaljite upit

  
  

Prodaja opreme i materijala za fleksotisak

Tradicija, iskustvo i vodeća pozicija na našem tržištu te kontinuirana želja za novim znanjima omogućila su nam blisku suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama u našoj industriji. Stoga, ponosno predstavljamo naše partnere s kojima se zajedno suočavamo sa izazovima današnjice.

Zastupamo:

Celmacch je talijanska tvrtka koja se bavi razvojem i proizvodnjom napredne tehnologije za industriju valovitog ambalaže. 30-godišnje iskustvo u proizvodnji Flexo tiskarskih strojeva izdvaja ih od konkurencije i postavlja visoke standarde produktivnosti, pouzdanosti i trajnosti.
www.celmacchgroup.com

Focus Label Machinery LTD gotovo 40 godina proizvodi strojeve za tisak svih vrsta etiketa a cjelokupni asortman strojeva dizajniran je i proizveden u potpunosti interno. Obuka, servis, rezervni dijelovi, potrošni materijal, savjet - sve možete pronaći na jednom mjestu.
www.focuslabel.com

Jiangsu Fangbang Machinery je kinesko premium tehnološko poduzeće specijalizirano za proizvodnju visokokvalitetnih strojeva za izradu svih tipova papirnatih vrećica. Visoku kvalitetu proizvoda potvrđuju ISO 9001:2008 i CE certifikati sustava kvalitete. Savršeno postavljeni sustav post prodajnih usluga omogućuje snažnu tehničku podršku uz učinkoviti servis kupcima.
www.jian-she.cn

Macarbox je kompanija koja se specijalizirala za razvoj, proizvodnju i održavanje strojeva za proizvodnju i preradu valovite ljepenke. Bez obzira radi li se o kompletnoj korugatorskoj liniji, digitalnom tisku, laserskoj štanci, FFG ili RDC tiskarskim strojevima, uvijek je riječ o primjeni najsuvremenije tehnologije za izradu strojeva sutrašnjice.
www.macarbox.com

Macro Engineering & Technology je kanadski proizvođač sustava za ekstruziju, specijaliziran za linije višeslojnih i barijernih filmova, kao i korisniku potpuno prilagođenih strojeva za ekstruziju. Već 40 godina pružaju podršku proizvođačima plastičnih filmova i ploča u ostvarivanju njihovih proizvodnih ciljeva s projektno usmjerenom filozofijom polazeći od potpune posvećenosti razvoju inovativnih tehnologija.
www.macroeng.com

Orafol Europe GmbH proizvođač je višeslojnih obostrano ljepljivih traka te traka za spajanje sa nekoliko tipova ljepila i kompresibilnih slojeva koja nude različite razine lijepljenja i široku primjenu te kvalitativna poboljšanja u fleksografskom tisku.
www.orafol.com

Sandon Global je višestruko nagrađivani proizvođač anilox valjka za industriju fleksografskog tiska. Inovativni proizvodi, preciznost i dosljednost u prijenosu volumena, broja linija, poroznosti i karakteristika tvrdoće u suradnji sa stručnom tehničkom podrškom osvajaju tržište.
www.sandonglobal.com

SOMA spol. s r. o., češki je proizvođač široke palete strojeva za fleksotisak a uz čuvanje starog stila izrade tiskarskih strojeva razvijaju jedinstvene tehnologije koju nigdje drugdje ne možete naći. Strojevi su to koji se nose sa izazovima današnjice a pojmovi poput short runs flexo, bouncing designs, expanded gamut, ink cartridge...
www.soma-eng.com

Tech Sleeves proizvodi tiskovne valjke i adaptere za fleksotisak. Kvalitetom i inovativnošću proizvodnog programa te pouzdanom uslugom posvećeni služenju globalnom opsegu industrije fleksografskog tiska nastoje povećati kvalitetu vašeg otiska i opću učinkovitost.
www.tech-sleeves.com

TWEN je španjolska kompanija koja se od svog osnutka prije više od 20  godina u potpunosti posvetila povećanju učinkovitosti u proizvodnji svih vrsta ambalaže. Unapređenje proizvodnje, učinkovitosti i kvalitete tiska ostvaruje se pružanjem usluga laserskog čišćenja anilox valjaka, uvođenja industrije 4.0 te automatizacije i programiranja humanoidnih robota za ambalažnu industriju.
www.twen.es

XL Plastics je lider u proizvodnji strojeva za izradu svih tipova jednoslojnih i višeslojnih plastičnih vrećica. Bilo da je to industrija hrane i pića, osobna higijena, medicinska industrija, pa čak i poljoprivreda, svaka industrija u velikoj mjeri upotrebljava plastične vrećice za pakiranje i transport svojih proizvoda.
www.xlplastics.com

Pošaljite upit
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnje obrta za proizvodnju klišeja

Partneri

Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
Soma
Tech Sleeves
TWEN logo
XL Plastics