Pošaljite upit

  
  

O tvrtki

Kliše-Kop je tvrtka koja se bavi kompletnom grafičkom pripremom i izradom digitalnih fotopolimernih klišeja za fleksotisak.

 

Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno poduzeće za izradu klišeja na području regije. Od samih početaka pratimo najnoviju tehnologiju i stanje na tržištu jer u našem segmentu poslovanja težimo najboljem. Stoga smo, prvi u Hrvatskoj, proizvodnu liniju obogatili CTP strojem a danas, strojevi u našoj proizvodnji tehnološki su najnapredniji uređaji na svjetskom tržištu za izradu digitalnih fotopolimernih klišeja. Jedan od segmenata našeg poslovanja je i montaža klišeja koja je vrlo bitna za klijente koji se bave proizvodnjom tiskane transportne ambalaže od valovitog kartona. Cjelokupni proces poslovanja počinje i završava u našem tehnološkom odjelu u kojem se svakodnevno služimo najnovijom tehnologijom i softwareom te mjernim uređajima najnovije generacije.

Uvjereni smo da nas dugogodišnje djelovanje u svim segmentima fleksotiska ali i drugih tehnika tiska čini pouzdanim partnerom, a cilj nam je postati vodeća tvrtka šire regije za proizvodnju digitalnih fotopolimernih klišeja te se stoga svakodnevno razvijamo, usavršavamo i ulažemo u naš napredak.

Kliše-kop Ι O tvrtki
Kliše-kop Ι O tvrtki
Kliše-kop Ι O tvrtki
Kliše-kop Ι O tvrtki
Pošaljite upit
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnje obrta za proizvodnju klišeja

Partneri

Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
Soma
Tech Sleeves
TWEN logo
XL Plastics