Pošaljite upit

  
  

Global Premedia Network (GPN)

GPN partneri su tehnološki lideri, strastveni i potpuno posvećeni pružanju najučinkovitijih, troškovno optimiranih i cjelovitih rješenja za sve vrste ambalaže. Čast nam je predstavljati GPN u našoj regiji.

Global Premedia Network je jedinstvena mreža i po razmjerima i po kapacitetima. Riječ je o savezu potpuno neovisnih, ali tehnološki povezanih pružatelja usluga grafičke pripreme, a članovi GPN-a su neovisni u poslovanju no u obavezi održavanja najviše moguće operativne kvalitete, poslovne etike i ekoloških praksi temeljenih na međunarodno priznatim standardima industrije.
Tehnološka sinergija članica saveza i njihove strateške lokacije, komplementarna znanja i sposobnosti, kao i temeljito poznavanje lokalnih prerađivača ambalaže pomažu vlasnicima brand-ova u ostvarivanju njihovih prodajnih i marketinških ciljeva na uistinu globalnoj razini s lokalno postavljenim predstavništvima.

Mi pružamo najbolje usluge grafičke pripreme FMCG kompanijama u području ambalaže na globalnoj razini, promičući istovremeno financijsko zdravlje, tržišni udio i tehnološke mogućnosti naših članova i industrije fleksografskog tiska.

Pošaljite upit
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnje obrta za proizvodnju klišeja

Partneri

Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
Soma
Tech Sleeves
TWEN logo
XL Plastics