Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Pošaljite upit

  
  

Global Premedia Network (GPN)

GPN partneri su tehnološki lideri, strastveni i potpuno posvećeni pružanju najučinkovitijih, troškovno optimiranih i cjelovitih rješenja za sve vrste ambalaže. Čast nam je predstavljati GPN u našoj regiji.

Global Premedia Network je jedinstvena mreža i po razmjerima i po kapacitetima. Riječ je o savezu potpuno neovisnih, ali tehnološki povezanih pružatelja usluga grafičke pripreme, a članovi GPN-a su neovisni u poslovanju no u obavezi održavanja najviše moguće operativne kvalitete, poslovne etike i ekoloških praksi temeljenih na međunarodno priznatim standardima industrije.
Tehnološka sinergija članica saveza i njihove strateške lokacije, komplementarna znanja i sposobnosti, kao i temeljito poznavanje lokalnih prerađivača ambalaže pomažu vlasnicima brand-ova u ostvarivanju njihovih prodajnih i marketinških ciljeva na uistinu globalnoj razini s lokalno postavljenim predstavništvima.

Mi pružamo najbolje usluge grafičke pripreme FMCG kompanijama u području ambalaže na globalnoj razini, promičući istovremeno financijsko zdravlje, tržišni udio i tehnološke mogućnosti naših članova i industrije fleksografskog tiska.

Pošaljite upit
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Partneri

Absolute / zastupstvo
Celmacch
Focus Label Machinery LTD
Jiangsu Fangbang Machinery
Liquid Science Solutions
Macarbox
MACRO Advanced Extrusion Systems
Orafol
Sandon Global
SDS Print Services GmbH
Soma
Spilker | vodeći proizvođač savitljivih metalnih štanci u svijetu
Tech Sleeves
Troika Systems Limited
TWEN logo
XL Plastics