Što radimo

Što radimo

Grafička priprema

Grafičku pripremu izrađujemo na Mac i PC platformama, a svi programi ažurirani su najnovijim verzijama. Koristimo i program ArtPro koji je specijalizirani program za grafičku pripremu u fleksotisku. Specifičnost fleksotiska su visoki prirasti raster tonskih vrijednosti pa je zadatak grafičke pripreme prilagodba svih tiskovnih elemenata pazeći na dizajnersko rješenje i specifičnosti fleksotiska.

 

Izrada digitalnih fotopolimernih klišeja za flekostisak

Klišeje izrađujemo digitalnim putem koristeći HD tehnologiju i rezoluciju od 2540 do 4000 dpi maksimalnog formata 1270x2032 mm.
Koristimo najkvalitetnije repromaterijale na tržištu, a proizvodimo klišeje svih debljina od kojih su najčešće: 0.73, 0.94, 1.14, 1.70, 2.54, 2.84, 3.94, 4.32, 4.70, 5.0, 5.50, 6.35 mm.

 

Montaža klišea
Montažu digitalnih fotopolimernih klišeja izrađujemo na stroju AV Flexologic koji omogućuje montažu klišeja svih debljina. U mogućnosti smo izraditi montažnu foliju sa ili bez letvica i sa ili bez elemenata za gumene zatezače folije. Nakon završetka procesa montaže izrađujemo kontolni otisak u stvarnoj dimenziji gotovog proizvoda. Proces završavamo dodatnim zalijevanjem klišeja neoprenskim ljepilom, kako bi se onemogućilo pomicanje i ulazak bojila između montažne folije i klišeja.

 

Izrada pečata

Pečate izrađujemo koristeći Colop automate.
Sa sobom ponesite sudsko Rješenje, a pečat ćemo Vam izraditi u roku od 24 sata.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnje obrta za proizvodnju klišeja