O nama

O nama

Kliše-Kop je tvrtka koja se bavi kompletnom grafičkom pripremom i izradom digitalnih fotopolimernih klišeja za fleksotisak.

Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno poduzeće za izradu klišeja na području bivše Jugoslavije. Od samih početaka pratimo najnoviju tehnologiju i stanje na tržištu jer u našem segmentu poslovanja težimo najboljem. Stoga smo, prvi u Hrvatskoj, proizvodnu liniju obogatili CTP strojem a danas, strojevi u našoj proizvodnji tehnološki su najnapredniji uređaji na svjetskom tržištu za izradu digitalnih fotopolimernih klišeja. Jedan od segmenata našeg poslovanja je i montaža klišeja koja je vrlo bitna za naše klijente koji se bave proizvodnjom kartonske transportne ambalaže. Cjelokupni proces počinje i završava u našem tehnološkom odjelu u kojem se svakodnevno služimo najnovijom tehnologijom i softwareom te mjernim uređajima najnovije generacije. 

Dugogodišnje djelovanje u svim segmentima fleksotiska ali i drugih tehnika tiska, vjerujemo, karakterizira nas kao pouzdanog partnera.

Kako smo tijekom proteklih godina na tržištu Bosne i Hercegovine izgraditi čvrste poslovne kontakte, osnovači smo tvrtke Kliše-Kop Sarajevo koja također posjeduje cjelokupnu liniju za digitalnu proizvodnju fotopolimernih klišeja.

Cilj nam je postati vodeća tvrtka šire regije za proizvodnju digitalnih fotopolimernih klišeja te se stoga svakodnevno razvijamo, usavršavamo i ulažemo u naš napredak.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje kapaciteta proizvodnje obrta za proizvodnju klišeja